Promotia anului la usi de garaj Hörmann RenoMatic 2022!
9 culori, dimensiuni standard
Vezi oferta

Service | Mentenanta usi

Buna functionare a sistemelor de inchidere a usilor trebuie sa constituie o prioritate pentru asigurarea securitatii si sigurantei persoanelor si bunurilor.

Avand o experienta bogata in domeniul montarii/intretinerii/reparatiei usilor de garaj/industriale va oferim:

Service usi de garaj, usi industriale

Asiguram service pentru usi de garaj si usi industriale in Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Hunedoara, Mehedinti. Personalul specializat, cu o experienta vasta, va interveni intr-un timp foarte scurt pentru remedierea defectiunilor.

Optional, putem incheia pentru un contract de service.

Mentenanta usi de garaj/industriale

Mentenanta usilor este esentiala pentru functionarea acestora in conditii optime, pe o perioada de timp cat mai indelungata. Lipsa unei intretineri periodice poate conduce la scaderea considerabila a duratei de viata si poate conduce la defecte ce pot pune in pericol siguranta in utilizare. De aceea recomandam efectuarea cel putin a unei revizii pe an.

Compania noastra ofera servicii de mentenanta, service si revizii anuale pentru urmatoarele tipuri de usi: sectionale industriale si rezidentiale, garaj basculante, rulouri, antiincendiu, glisante automate, rapide, rotative; precum si pentru ghilotine, porti, sisteme de andocare. Oferim garantie pentru lucrarile de mentenanta si service. Informatii suplimentare gasiti si pe www.usiindustrialeservice.ro

Vreau o Cotatie de Pret
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta mai buna (Mai multe informatii) Am inteles