Promotia anului la usi de garaj Hörmann RenoMatic 2021!
9 culori, dimensiuni standard
Vezi oferta

Termeni si Conditii

Website-ul prezent la adresa http://www.porti-si-usi.ro, denumit in continuare porti-si-usi.ro, este administrat si reprezinta proprietatea SC VONREP SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J18/1819/1994, avand cod unic de inregistrare 6721561. Prin utilizarea site-ului porti-si-usi.ro declarati ca sunteti de acord cu conditiile prezentate mai jos.

DISPOZITII GENERALE

Prin termenul de "Utilizator" se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe site (vizualizare, accesare informatii, inregistrare, creare de cont, comanda de produse si orice servicii existente pe site).
SC VONREP SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru indisponibilitati si defectiuni ce pot surveni in functionarea site-ului si nici pentru continutul site-ului.
Imaginile produselor prezentate pe porti-si-usi.ro cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.
Utilizatorul se obliga sa foloseasca site-ul doar in scopuri legale si ii este interzis sa:
 • publice, reproduca, copieze, transmita sau transfera continutul site-ului (in forma in care se regaseste pe site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.
 • indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului
 • atenteze la buna functionare si la securitatea site-ului, prin orice fel de tactici
SC VONREP SRL nu este responsabil pentru datele de facturare transmise de catre client.
SC VONREP SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni si Conditii.
SC VONREP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. SC VONREP SRL descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la SC VONREP SRL.
Imaginile produselor prezentate pe porti-si-usi.ro cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.Acestea sunt puse la dispozitia noastra de catre furnizori, importatori sau producatori, motiv pentru care pot aparea mici inadvertente intre acestea si caracteristicile reale ale produselor.
Adresa de email la care se poate trimite o sesizarea privind incalcarea dreptului de autor pe site: dpi@porti-si-usi.ro.
Daca produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la livrare.
Factura va fi trimisa prin e-mail in maxim 72 de ore.
Refacturarea este posibila doar in varianta persoana fizica -> persoana juridica.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

SC VONREP SRL este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu numarul 30892.
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VONREP SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. SC VONREP SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. VONREP SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati politica de confidentialitate.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face oriunde in tara prin intermediul Urgent Cargus / DPD. Costurile de transport:
 • GRATUIT pentru comenzi de minim 500 lei
 • 19 lei pentru comenzi sub 500 lei

Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri ale expeditiei daca acestea sunt cauzate de transportator.

GARANTIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, impreuna cu accesoriile aferente, copie a facturii fiscale si copie a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC VONREP SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC VONREP SRL de la acest client.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 34/2014, dreptul de retragere se aplica doar persoanelor fizice sau grupurilor de persoane fizice constituite in asociatii.

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract in 30 zile calendaristice de la receptia produsului, in urmatoarele conditii:
- in primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;
- pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita inlocuirea produselor.

Persoanele juridice pot solicita inlocuirea produselor in termen de pana la 30 de zile.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, prin completarea formularului RMA.
Produsele realizate/aduse la comanda, dupa specificatiile clientului (de ex: usi de garaj), precum si licentele software nu se pot returna.

In cazul kit-urilor, nu se accepta returul partial pentru partile componente.

Produsele se returneaza impreuna cu o copie a facturii.


Costuri suportate de catre cumparator:
 • Cheltuielile de transport
 • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC VONREP SRL are dreptul de a decide acceptarea returului sau poate percepe taxe suplimentare pentru readucerea la starea initiala (in cazul in care produsele sunt uzate, deteriorate, fara ambalajul original, prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri)
 • pentru mandat postal (cu instiintare in cutia postala) se va percepe tariful practicat de catre Posta Romana: https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#21-Transferuri%20interne%20de%20bani
 • pentru virament bancar in cont din afara Romaniei se percepe un comision de 10 euro
 • pentru platile online efectuate prin EuPlatesc, se va retine comisionul perceput de procesator (1%)
Costuri suportate de catre vanzator:
 • Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului
 • Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului
 • Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari la receptie.

PLATA PRODUSELOR

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul porti-si-usi.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC VONREP SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre SC VONREP SRL la adresa de e-mail office@porti-si-usi.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC VONREP SRL.
Pentru plata online cu cardul, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin sistemul EuPlatesc.ro, porti-si-usi.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce au livrari refuzate in istoricul comenzilor.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.
Pentru conciliere amiabila va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0253 214 251 sau la adresa office@porti-si-usi.ro.
In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta mai buna (Mai multe informatii) Am inteles